George Copos va face o propunere la Federatia Romana de Fotbal (FRF) si la Liga Profesionista de Fotbal (LPF), pentru a cere rejucarea meciului cu Pandurii Targu Jiu, din etapa a XIII-a a Ligii 1, scor 1-1, informeaza Mediafax. Actionarul clubului din Giulesti a luat aceasta decizie, dupa ce greselile de arbitraj din partida de luni au dezavantajat ambele echipe.

George Copos, actionar majoritar RapidFoto: AGERPRES

Copos a avut o discutie marti dimineata cu presedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, ambii hotarand sa se rejoace partida. "Vom face o propunere la LPF si FRF pentru a rejuca aceasta partida, pentru ca nu este nici in spiritul gorjenilor si nici al giulestenilor ca un arbitru sa intervina de o asemenea maniera in stabilirea unui rezultat. Au fost greseli foarte mari de arbitraj si de o parte si de cealalta, dar trebuie sa fim de acord ca au fost mai vizibile cele in defavoarea formatiei Pandurii", a declarat George Copos pentru Mediafax.

"In prima repriza arbitrul trebuia sa le arate de doua ori cartonasul galben lui Cardoso si Voiculet. Au fost niste faulturi grosolane care au fost nesanctionate. De aceea spun ca greseli au fost si de o parte si de cealalta. Cei de la Pandurii au facut un joc exceptional aseara. Trebuie sa recunoastem ca au jucat mai bine decat noi, cel putin in prima repriza nici n-am vazut mingea. Au o echipa frumoasa. Tocmai de aceea ma bucur ca domnul Condescu este de acord cu rejucarea, pentru ca este incorect, iar noi nu ne putem bucura de un punct castigat in acest fel. Noi, rapidistii, preferam o bara frumoasa decat un gol urat", a adaugat actionarul majoritar al Rapidului.

UPDATE: Dumitru Dragomir, presedintele LPF, a mentionat ca rejucarea meciului nu poate fi luata in calcul: "Conducerile cluburilor Rapid si Pandurii au facut o propunere la noi pentru rejucarea partidei de aseara, dar nu se poate. Regulamentul nu permite rejucarea, ce sa facem? Nu avem litera de regulament pentru a rejuca un meci care a fost influentat de greseli de arbitraj".