Real Madrid a castigat cu 3-1 in deplasarea de la Hercules, iar Jose Mourinho si-a uitat notitele pe banca de rezerve. Conform jurnalistilor de la Canal+, portughezul a conturat deja traseul galacticilor in actualul sezon competitional: Ronaldo, Ozil, Casillas si compania vor fi eliminati inca din "sferturi" in Cupa Spaniei, dar vor ajunge in finala Champions League de pe Wembley.

Jose Mourinho Foto: Reuters

In carnetelul gasit de jurnalisti, portughezul a precizat tactica folosita pentru a se impune la Alicante: Realul a blocat contraatacurile periculoase ale gazdelor si l-a anihilat pe David Trezeguet. Rezultatul a fost favorabil, Madridul impunandu-se cu 3-1.

Pe langa acestea, apare un calcul: 38+13+6=57. Conform AS, calculul este unul cat se poate de simplu si se traduce astfel: 38 de partide in Primera Division, 13 in Champions League si 6 in Cupa Spanei. Rezulta un numar total de 57 de partide in stagiunea 2010-2011.

Conform insemnarilor lui Jose, Realul va ajunge in finala Champions League (e nevoie de 13 meciuri pentru a juca ultimul act de pe Wembley - 28 mai 2011), in timp ce in Cupa Spaniei echipa din Madrid va fi eliminata in sferturile de finala.