Pandurii Targu Jiu acuza arbitrajul din meciul cu Rapid, scor 1-1, din ultimul meci al etapei a 13-a a Ligii 1. Brigada de arbitri, condusa de centralul Mugurel Draganescu, este pusa la zid de oficialii Pandurilor, pentru anularea a doua goluri, dar si pentru neacordarea unei lovituri de la 11 metri.

Rapid - Pandurii, in etapa a 13-aFoto: Agerpres

Marin Condescu, presedinte Pandurii Tg. Jiu: "Nu am fost dezavantajati, am fost furati. Asa ceva nu se intampla nici inainte de '89. Al doilea gol al lui Vranjkovic a fost valabil, apoi 11 metri clar la Orac. Am dat trei goluri si nu ni s-au pus. Cu Rapid trebuie sa dai sase goluri ca sa ti se puna unul". (Gsptv)

Domnul Copos mi-a spus ca a fost jaf si ca propune sa se rejoace meciul. Mi-a promis chiar ca va da un comunicat in care va solicita asta. Stiu ca meciul nu se va juca, dar ar fi bine sa disputam totusi o partida contra Rapidului!", a adaugat Condescu la sport.ro.

Dinu Gheorghe, presedinte FC Rapid: "Am recunoscut ca arbitrajul a fost prost, acum ce sa facem, sa rejucam meciul? O facem si pe asta".

Marius Sumudica, antrenor Rapid: Am facut cel mai slab joc din acest campionat. Eu sunt bucuros ca s-a terminat asa, pentru ca este un dus rece inainte de Steaua. La modul in care am jucat, eu consider ca am castigat un punct astazi. Nu comentez arbitrajul. Daca dupa aceste faze cei de la Pandurii par a fi dezavantajati, modul in care jocul a fost condus e cel putin bizar. Mie imi ridica un semn de intrebare. Arbitrii sunt oameni si mai gresesc, dar pe mine ma deranjeaza, ca antrenor, maniera de arbitraj. Poate arbitrii au gresit in favoarea noastra acum, dar ei in general trebuie criticati pentru maniera de a aconduce un joc, nu pentru o greseala".

Petre Grigoras, antrenor Pandurii: "Nu pot sa comentez arbitrajul, dar am auzit ca golurile anulate au fost valabile, iar la Orac a fost penalty. In situatia asta, ne putem considera nedreptatiti, se poate vorbi despre viciere de rezultat. Este insa responsabilitatea celor indreptatiti sa judece. Eu m-as bucura sa nu fie adevarat, iar cele doua goluri sa fie anulate corect. Azi am facut un joc bun, am reusit sa revenim dupa ce am primit gol si cred ca ne-am ridicat la nivelul adversarei. Este un punct absolut meritat. Ma bucur pentru rezultat, dar este doar un punct. Ma bucura mai mult jocul si atitudinea baietilor, in vederea meciurilor urmatoare". (Mediafax)

Rivalii Rapidului din campionat au "luat foc" dupa meciul cu Pandurii. Patronul Stelei a vorbit despre "cel mai mare furt din istoria fotbalului, Cristi Borcea (Dinamo) de "jaf la drumul mare", iar finantatorul Timisoarei a declarat: "Este pur si simplu penibil. Nu am crezut sa prind ziua sa spun ca mi-e rusine ca sunt rapidist crescut in Giulesti".