CFR Cluj a mai scapat de o noua amenintare in Liga Campionilor. Dupa ce saptamana trecuta atacantul Miroslav Klose s-a reaccidentat la coapsa, nemtii de la Bayern Munchen au mai primit luni o veste proasta: Ivica Olic are nevoie de operatie la genunchi si va lipsi sase luni de pe teren.

Ivica Olic, indisponibil sase luniFoto: Reuters

Olic s-a accidentat la genunchi in luna august, iar tratamentul injectabil pe care il urma parea ca da roade. Cu doua zile inainte de meciul din Liga Campionilor cu CFR Cluj, Bayern a fost anuntata insa ca nu-l va putea folosi pe Olic pentru sase luni, jucatorul avand nevoie de operatie la genunchi.

Ivica Olic se alatura astfel listei indisponibililor "de lux" de la Bayern: Arjen Robben, Franck Ribery, Miroslav Klose, Mark van Bommel sau Diego Contento. Badstuber este inca incert pentru meciul cu CFR, in timp ce portarul Jorg Butt s-a recuperat la timp si va juca impotriva elevilor lui Sorin Cartu.

CFR Cluj si Bayern Munchen se intalnesc miercuri, de la ora 21:45, in Grupa E a Ligii Campionilor. In tur, Bayern s-a impus cu 3-2.