Juventus a castigat, chiar pe San Siro, derbiul cu AC Milan (contand pentru etapa cu numarul IX din Serie A), echipa pregatita de Luigi Del Neri impunandu-se cu 2-1 dupa o partida in care a predat o adevarata lectie de pragmatism. Fabio Quagliarella (24'), si Alex Del Piero (65') au marcat pentru Batrana Doamna, in timp ce reusita lui Zlatan Ibrahimovic (82') nu a fost de ajuns pentru milanezi. Tot in campionatul italian: AS Roma a dispus cu 2-0 de Lecce.

Juventus, victorie pe San Siro Foto: Reuters

Dupa un inceput cu mai multe ocazii ale Milanului, Juventus a lovit la prima actiune mai importanta: De Ceglie centreaza, iar Quagliarella inscrie cu capul. Asalturile milanezilor nu au adus egalarea mult dorita, ba mai mult, in minutul 65 Del Piero face 2-0 dupa o actiune in care pasa decisiva i-a apartinut lui Mohamed Sissoko.

Golul lui Ibrahimovic (82') s-a dovedit a fi unul de onoare, cu toate ca gazdele au avut ocazii chiar si in prelungirile disputei. S-a terminat 2-1 pentru Juventus, iar torinezii revin in lupta pentru titlu dupa acest succes pe San Siro.

AC Milan: Abbiati, Bonera, Nesta, Papastathopoulos, Antonini, Gattuso, Pirlo, Boateng, Pato, Robinho, Ibrahimovic

Juventus: Storari, Motta, Bonucci, Legrottaglie, De Ceglie, Melo, Martinez, Aquilani, Marchisio, Quagliarella, Del Piero.

AS Roma - Lecce 2-0

(Burdisso 62', Vucinic 76')

Clasament:

1 Lazio 19 puncte (-1 joc)

2 Inter 18

3 AC Milan 17

4 Juventus 15.