Dupa ce in ultima perioada a tinut prim-planul mass-media prin incidentele pe care le-a provocat (ultima isprava - a batut un chelner), Adrian Mutu a primit si o veste buna, internationalul roman fiind anuntat ca va juca impotriva Cataniei, intr-o disputa care va avea loc duminica, informeaza violanews.com. "Sigur va fi in teren, e linistit si se antreneaza bine", a declarat Sinisa Mihajlovic, tehnicianul celor de la Fiorentina.

Adrian MutuFoto: AGERPRES

"Am discutat cu Adrian, e linistit, se antreneaza bine si e concentrat. Sigur va fi in teren duminica, vom vedea daca va fi titular sau va intra pe parcursul meciului, pentru ca nu are meciuri si nu a mai jucat de zece luni" - Sinisa Mihajlovic (violanews.com citat de Mediafax).

Aceasta veste vine la doar o zi distanta dupa ce romanul a fost anuntat ca va avea salariul cu 50% mai mic pe durata suspendarii (noua luni).

Suspendarea lui Mutu pentru consum de sibutramina va expira pe 29 octombrie, dupa aceasta data fotbalistul roman putand fi folosit atat la echipa de club cat si la echipa nationala a Romaniei (daca selectionerul Razvan Lucescu va considera oportun acest lucru).