Real Madrid nu a reusit sa castige pe terenul celor de la Murcia (liga a treia spaniola) intr-o partida contand pentru 16-imile Cupei Spaniei. Cu toate ca nu s-a impus, echipa lui Jose Mourinho a avut ocaziile mai importante, ratarea disputei apartinandu-i lui Pedro Leon (a nimerit portarul din doar cativa metri).

Real, doar remiza cu Murcia Foto: Reuters

Titular contra celor de la Murcia, Karim Benzema (a fost schimbat in minutul 62) nu l-a impresionat pe Jose Mourinho, presa iberica scriind ca atacantul a ratat o sansa importanta de a se impune la echipa de pe Santiago Bernabeu. Francezul este tot mai aproape de o despartire de vicecampioana Spaniei, acest lucru putandu-se intampla in iarna lui 2011.

Echipe:

Real Murcia: Dani Hernandez - Ander Gago, Luciano, Ivan Amaya, Oscar Sanchez - Carles, Richi, Miguel Albiol, Dani Aquino (Pedro 57') - Canadas (Mario Marin 64'), Kike (Rosquete 77').

Real Madrid:Casillas - Sergio Ramos, Pepe, Raul Albiol, Arbeloa - Mahamadou Diarra, Granero (Khedira, minuto 62), Pedro Leon, Canales - Cristiano Ronaldo (De Maria 69'), Benzema (Higuain 62').

Vezi aici rezumatul partidei Murcia - Real Madrid: