Victor Piturca a schimbat, intr-o perioada destul de scurta, fata Universitatii Craiova, tehnicianul reusind sa-i aduca pe olteni in zona cupelor europene. Cu toate ca tine la lotul existent in Banie, Piti a precizat ca este dispus sa vanda catre granzii din Bucuresti. "Jucatorii nostri sunt transferabili. Vom vinde si la Steaua si la Dinamo, daca va fi avantajos pentru Craiova", a precizat antrenorul Juvetilor intr-o conferinta de presa.

Victor Piturca, indepartat din BanieFoto: AGERPRES

"N-am fost contactat de nimeni pentru vreun jucator. E bine ca jucatorii nostri au valoare. Daca cineva va vrea sa-i cumpere, trebuie sa vina sa negocieze. Absolut toti jucatorii sunt transferabili. Unii sunt demult la Craiova, poate spectatorii s-au plictisit de ei. Poate ne mai improspatam lotul. Vom vinde si la Steaua si la Dinamo, daca va fi avantajos pentru Craiova", a declarat Victor Piturca intr-o conferinta de presa.

Gaman, singura exceptie

Cu toate ca a precizat ca orice jucator de la Craiova este de vanzare, Piturca are si o exceptie, Valerica Gaman fiind declarat netransferabil de catre tehnicianul alb-albastrilor.

"Gaman este netransferabil in acest moment, indiferent de oferte. In alta ordine de idei, Craiova nu are nevoie de Apostol" - Victor Piturca.

Marele plan, campionatul in sezonul viitor

Fostul selectioner al Romaniei a vorbit si despre planurile pe care le are pentru urmatoarele sezoane, marele obiectiv al echipei de pe Ion Oblemenco fiind atacarea campionatului in stagiunea 2011-2012.

"Suntem intr-un moment in care cautam sa formam un grup puternic, pentru ca la anul sa atacam campionatul", a conchis Victor Piturca.

Dupa 12 etape disputate din Liga 1, Universitatea Craiova se afla pe locul 8, cu 16 puncte acumulate (la 8 lungimi distanta de liderul Otelul).