Cu doar doua zile la dispozitie pentru a pregati echipa inainte de meciul cu Fenerbahce, Gica Hagi a obtinut o remiza (scor 0-0) in derbiul Turciei. Presa turca a fost la picioarele "Regelui", acesta detinand, conform jurnalistilor, bagheta magica. "Tactica lui Hagi i-a adus Galatei un punct mare. S-a vazut mana romanului. Echipa a aratat bine, fanii au sperante pentru viitor".

Gica HagiFoto: Reuters

"La Galatasaray, unde a fost un haos dupa renuntarea la Frank Rijkaard, s-a simtit imediat factorul Hagi. Hagi, care a antrenat echipa galben-rosie si în urma cu cinci ani, înregistrase în acea perioada doua victorii si o înfrângere în confruntarile cu Fenerbahce. El a trait si victoria istorica, scor 5-1, din finala Cupei Turciei. În meciul din aceasta seara, prin punctul obtinut Hagi a depasit fara pierderi un moment critic si a fost principalul autor al punctului obtinut de Galatasaray în deplasare la Fenerbahce dupa exact 11 ani", mentioneaza sursa citata " - Fotomac.

"Bagheta magica a lui Hagi. Trebuie sa ne intrebam. Oare pe Servet Cetin si Hakan Balta, care in urma cu o saptamâna primeau patru goluri de la Ankaragucu si jucau de mai multe saptamani foarte prost, i-a atins bagheta magica a lui Hagi?" - cotidianul Posta.

"Inima neinfricata Hagi - A venit la echipa acum doua zile, a condus doua antrenamente si a scos un «11» la derbi incat i-a facut pe toti sa spuna: «Iata, asta este Hagi». Cimbom, care in ultimele doua saptamani se transformase in pisica, a revenit la forma de leu. Ati mai vazut un antrenor care sa fie venit de doua zile si sa insufleteasca o echipa care era la pamant? Acesta este Hagi. A alergat la datorie intr-o perioada atat de grea si chiar inainte de derbiul cu Fenerbahce. A scos un «11» perfect din jucatorii pe care ii cunostea de doua zile" - Fotospor.

"Galatasaray a reusit sa obtina un punct in Kadikoy dupa 11 ani. Galatasaray, care a aratat bine la primul meci sub conducerea tehnica a lui Gheorghe Hagi, da sperante de viitor. La finalul meciului, suporterii galben-rosii l-au chemat pe Hagi la tribuna sa ii salute. Hagi, care s-a dus catre fani impreuna cu jucatorii, a facut spectacol. Antrenorul roman, caruia i se citea fericirea in ochi, a impartasit cu suporterii bucuria punctului obtinut" - haberciniz.com.

"Hagi, care a studiat foarte bine echipa Fenerbahce, nu i-a permis acestei formatii sa faca niciun pas pe teren. Dupa cele 93 de minute de joc, nu fotbalul ci tactica lui Hagi din teren i-a adus un punct" - sonsayfa.com (conform Mediafax).