Real Madrid si-a intarit primul loc in clasamentul din Primera Division cu o victorie categorica in cea de-a opta etapa. Portughezul Cristiano Ronaldo a dat "recital" pe Santiago Bernabeu, inscriind de patru ori in partida pe care madrilenii au castigat-o cu 6-1 in fata celor de la Racing Santander. Messi a adus si el victoria Barcelonei (scor 2-0) in partida cu Zaragoza.

Ronaldo, patru goluri impotriva Racing SantanderFoto: Reuters

Lionel Messi a punctat de doua ori in victoria pe care Barcelona a obtinut-o pe terenul celor de la Zaragoza, argentinianul ajungand astfel la paru goluri in patru zile pentru catalani, dupa dubla reusita in Liga Campionilor impotriva danezilor de la FC Copenhaga.

Barcelona a avut nevoie de 42 de minute pentru a deschide scorul. David Villa a pasat excelent dintre patru adversari pentru Messi, iar argentinianul a inscris in poarta gazdelor. Dupa doar doua minute de la startul reprizei secunde, misiunea catalanilor a fost usurata de arbitru, care i-a aratat direct cartonasul rosu lui Ponzio. Lionel Messi a marcat inca o data pentru Barcelona in minutul 66, iar Barcelona se mentine la un punct de Real.

Cristiano Ronaldo a fost "rege" pe Santiago Bernabeu, portughezul marcand de patru ori in poarta celor de la Racing Santabder. Argentinianul Higuain a deschis "fiesta" in minutul 10, iar dupa "recitalul" lui Ronaldo, germanul Mesut Ozil a marcat ultimul gol al madrilenilor. Tabela de marcaj a fost inchisa de oaspeti, care au marcat golul de onoare prin Diop, cu un sfert de ora inainte de final.

Real Madrid e de neoprit, elevii lui Jose Mourinho ajungand la cota de 16 goluri in ultimele trei partide din Primera Division.

Etapa a opta:

Sambata:

Zaragoza - Barcelona 0-2 (Messi '42, '66)

Real Madrid - Racing Santander 6-1 (Higuain '10, C. Ronaldo '15, '27, '48, '55-penalty, Ozil '64/ Diop '74)

23:00 Valencia - Mallorca

Duminica:

Almeria - Hercules

Espanyol - Levante

Getafe - Sporting Gijon

Osasuna - Malaga

Sevilla - Athltic Bilbao

Villarreal - Atletico Madrid

Luni:

Real Sociedad - Deportivo La Coruna

Clasament:

1. Real Madrid 20 puncte

2. FC Barcelona 19 puncte

3. Villarreal 16 puncte

4. Valencia 16 puncte

5. Atletico Madrid 13 puncte