Adrian Mutu este din nou in atentia presei din Peninsula cu un incident ce nu ii face deloc cinste. Potrivit presei italiene, internationalul roman a lovit in fata un ospatar al unui restaurant din Florenta, cauzandu-i acestuia o fractura de sept. Ospatarul a fost transportat la spital si va avea nevoie de 25 de zile de ingrijiri medicale.

Adrian MutuFoto: Agerpres

Presa italiana informeaza ca atacantul Fiorentinei a petrecut intr-un restaurant pana la 5 dimineata alaturi de doi prieteni, iar la plecare nu a vrut sa achite nota de plata, sustinand ca are un cont deschis la patronul localului. Ospatarul originar din Kosovo i-ar fi adresat cateva cuvinte ce l-au ofensat pe Mutu, iar romanul l-a lovit cu pumnul in fata. Dupa ce a cazut, ospatarul de 28 de ani a mai fost lovit o data de catre atacant, cu piciorul in piept, informeaza agentia italia ANSA.

Politia si-a facut aparitia la putin timp dupa, insa Adrian Mutu plecase deja de la restaurantul respectiv. Potrivit informatiilor detinute de presa italiana, pe numele lui Mutu nu exista nicio plangere.

Scandalul in care este implicat acum Mutu vine cu doar cateva zile inaintea expirarii suspendarii atacantului roman, dupa episodul "sibutramina".