Cu doar cateva zile inainte de expirarea suspendarii (pe 29 octombrie), Adrian Mutu tine din nou capul de afis al presei din Italia, gazetarii din Peninsula anuntand, in cursul zilei de vineri, ca fotbalistul roman ar putea pleca, din vara, la Galatasaray, acolo unde noul antrenor este Gica Hagi. Pe langa acesta, alti doi romani se mai afla pe lista Regelui.

Adrian MutuFoto: AGERPRES

"Exista un jucator al Fiorentinei care stia de cateva zile cine va fi viitorul antrenor al Galatei. Acesta este Adrian Mutu, care a avut o discutie telefonica cu noul tehnician Gheorghe Hagi: acesta din urma i-a cerut numarului 10 viola sa se gandeasca la un eventual transfer, in vara, la echipa turca. Mutu nu a spus nu, dar ramane ca inca o discutie sa aiba loc la finalul campionatului", precizeaza Calciomercato (conform Mediafax).

Pe langa Mutu, alti doi fotbalisti romani ar putea ajunge la Ali Sami Yen: Bogdan Stancu si Gabi Torje.

Stelistul in varsta de 23 de ani este apreciat de Hagi, in timp ce Torje este un fotbalist promovat de "Rege" la Timisoara inca de pe vremea cand Gabi avea doar 16 ani. Conform Sabah, dinamovistul este cotat de oficialii turci la aproximativ 4 milioane de euro.

In momentul de fata, formatia turca are in lot, printre altii, jucatori precum Elano, Arda Turan, Milan Baros, Serdar Ozkan, Zvjezdan Misimovic si Emiliano Insua.