Mijlocasul George Florescu, purtatorul tricoului cu numarul 10 la nationala Romaniei, a fost in ultima perioada unul dintre cei mai criticati jucatori din lotul lui Razvan Lucescu, insa fotbalistul legitimat la formatia rusa Alania Vladikavkaz declara ca nu intelege care sunt motivele pentru care este "pus la zid".

George Florescu (stanga)Foto: Agerpres

"Nu pot sa-mi dau seama de ce sunt criticat. Toate aceste critici sunt neargumentate, iar atunci cand sunt argumente, acestea nu sunt plauzibile. Nu stiu ce pot sa fac eu sa le schimb parerea oamenilor, insa in ultimele meciuri din punctul de vedere al celor care conduc nationala am jucat bine. Asa ca pentru mine e foarte important ce crede selectionerul si colaboratorii sai. Ei sunt cei care ma cheama", a declarat George Florescu intr-un interviu pentru sport.ro.

"Ma gandesc la un transfer pentru ca eu cred ca merit sa joc la o echipa mai mare ca Alania Vladikavkaz. In Romania nu cred ca ar fi cea mai buna idee sa ma intorc la momentul actual. Campionatul meu preferat e Anglia, dar nu stiu daca voi ajunge vreodata acolo", a adaugat mijlocasul roman.

George Florescu a debutat la nationala mare in martie anul acesta, intr-un amical contra Israelului si a marcat un gol pentru tricolori, contra Hondurasului.