CFR Cluj a trait un meci ciudat pe Allianz Arena, campioana Romaniei pierzand, cu toate ca a marcat mai mult decat adversarul (au fost doua autogoluri). "Cluj inscrie, Bayern castiga. Cum se spune in romana?", a titrat presa germana dupa o victorie cu 3-2 a vicecampioanei Europei.

CFR, infrangere ciudata pe Allianz ArenaFoto: Reuters

"Bayern Munchen-Cluj: 3-2. Cum se spune «multumesc» in romana? Bayern, condusa dupa un gol al lui Cadu din minutul 28, l-a vazut pe acelasi jucator marcand in propria poarta (32), imitat apoi si de coechipierul sau Panin (38)! CFR Cluj a permis echipei Bayern sa ia o optiune serioasa pentru optimi. Dar si CFR ramane in cursa" - AFP.

"Cluj marcheaza, Bayern castiga. Bayern a facut un pas mare spre calificare, dar ajutata serios de CFR" - Focus Online.

"Doua autogoluri ajuta echipa bavareza. Curand nu va mai conta cum a fost obtinuta victoria, Bayern a acumulat 9 puncte si e aproape calificata. Bayern merge ceas in Liga Campionilor" - Bild.

"Norocoasa Bayern. Goluri curioase aduc victoria cu CFR. Doua autogoluri si un gol ciudat al lui Gomez paveaza drumul spre calificare. Victorie norocoasa, dar meritata pentru Bayern. De la CFR, de remarcat este atacantul urias Lacina Traore, care a pus defensiva bavareza in dificultate. Contraatacurile romanilor au fost destul de periculoase" - Sued Deutsche.

"Bayern celebreaza dupa un meci curios cu o echipa slaba. Romanii au contribuit la victoria gazdelor cu doua autogoluri" - Die Zeit.

"Bayern a obtinut o victorie neconvingatoare, dar importanta, mai ales ca Roma a pierdut acasa cu Basel. CFR a creat pericol adevarat doar spre final. A fost meciul curiozitatilor. Bayern a dominat, CFR a iesit rar de la cutie" - Kicker.

"Doua autogoluri si o a treia reusita norocoasa o indreapta pe Bayern spre castigarea grupei" - Die Welt (conform Mediafax).