Frustrare este sentimentul incercat de CFR Cluj dupa infrangerea din cea de-a treia runda a Ligii Campionilor in fata celor de la Bayern Munchen cu 3-2. "Nu doresc nimanui sa fie acum in situatia mea" a declarat Sorin Cartu la finalul meciului, in timp ce Van Gaal, antrenorul lui Bayern recunoaste ca echipa sa a avut mult noroc.

Sorin Cartu, antrenor CFR ClujFoto: Reuters

"E frustrant cand vezi ceea ce s-a intamplat pe teren. A fost un Bayern cu o posesie mare, care a dominat. Din pacate am avut niste situatii mari sa inscriem si nu am facut-o. E frustrant sa dai doua autogoluri intr-un meci cu o echipa de talia lui Bayern. Cadouri au fost golurile de la Vaslui, in meciul acesta a fost o lipsa de sansa. Acum am sentimente confuze, de suparare, mahnire. Nu doresc nimanui sa fie in situatia mea", a declarat Sorin Cartu, antrenorul CFR-ului, la TVR1.

Loius van Gaal, tehnicianul germanilor recunoaste ca echipa sa a avut noroc marti seara: "Bayern a fost foarte norocoasa astazi. Traore ar fi putut sa inscrie la 2-1, asa ca da, am fost foarte norocosi. Cluj s-a aparat, iar noi am incercat sa atacam, sa punem probleme. Doua autogoluri au fost prea multe, nu pot sa neg ca am fost norocosi, dar meritam sa castigam. Sunt foarte fericit deoarece nu este usor sa castigi in Liga Campionilor".

Ionut Rada, fundas CFR: "Din pacate asa este fotbalul: cateodata e nedrept. E frustrant sa dai doua autogoluri in fata unei echipe ca Bayern. Nu ne asteptam sa fim invinsi din autogoluri. Daca pierdeam din goluri frumos lucrate nu era asa de dureros. Daca aveam mai mult curaj, poate reuseam sa castigam. Aceasta lipsa de curaj este la toate echipele care ajung in cupele europene".

Cadu, capitan CFR Cluj: "Am inceput foarte bine meciul si dupa a venit autogolul. E foarte greu. E frustrant sa dai trei goluri si sa pierzi cu 3-2. Bayern nu e niciodata slaba, deoarece toti jucatorii au calitate".