Jurnalistii de la Sabah anunta mutarea anului pentru Gheorghe Hagi, fostul selectioner al Romaniei urmand sa prea conducerea tehnica a echipei Galatasay. Despartirea de Frank Rijkaard ii costa pe turci aproximativ 2.5 milioane de euro.

Gheorghe HagiFoto: Agerpres

Sabah sustine ca zilele lui Frank Rijkaard la Galata sunt numarate, parcusul slab al echipei din ultima perioada (se afla doar pe locul 9 in Turcia, echipa fiind eliminata si din cupele europene) fiindu-i fatal tehnicianului olandez.

In aceste conditii, Gica Hagi este favorit pentru preluarea bancii tehnice a echipei Galatasaray. Pe langa acestea, la formatia galben-rosie vor mai sosi Hakan Sukur, Hakan Sas si Hakan Unsal - toti in functii de conducere.

Interesant este faptul ca peste doar cateva zile (duminica), Galatasaray va juca marele derbi cu Fenerbahce. Jurnalistii turci precizeaza ca nici Rijkaard nu ar sta prea mult fara loc de munca, olandezul fiind dorit de Liverpool pentru a-l inlocui pe Roy Hodgson.

"Nu stiu daca e adevarat sau nu, dar imi doresc foarte mult sa ajung acolo. Am inteles ca e un moment mai delicat la echipa, dar presedintele stie cel mai bine ce decizie sa ia. Ar fi o onoare sa antrenez la Galata" - Gica Hagi (gsp).

Gica Hagi a evoluat pentru Galatasaray intre 1996 si 2001, bifand 132 de partide si 59 de goluri. "Regele" este foarte iubit la Istanbul, iar acest lucru ar putea conta enorm in stabilirea noului tehnician. Romanul a mai pregatit-o pe Galata in sezonul 2004-2005.