Au pierdut cu AS Roma (1-2) dupa o partida in care au platit tribut lipsei de experienta, iar acum vor sa evolueze cat mai bine impotriva finalistei din stagiunea precedenta - Bayern Munchen. Clujenii vor sa impresioneze pe Allianz Arena, stadion unde doar Mainz a castigat in acest sezon. "Am incredere in baieti", a declarat fostul ceferist Ciprian Deac. Bayern - CFR va fi LiveText pe HotNews.ro de la 21.45.

Foto:

"Clujenii mei trebuie sa stie ca la Bayern astfel de absente nu se simt. Van Gaal are la dispozitie un lot foarte valoros, care face din Bayern o echipa de superclasa. Am incredere in baieti. Pariez pe CFR Cluj la Munchen. In Liga Campionilor e altceva. Jucatorii au alta determinare, alta motivatie, evolueaza cu o ambitie mult mai mare decat in competitia interna" - Ciprian Deac (evz.ro).

Surpriza! Mainz este singura echipa care a reusit sa se impuna pe Allianz Arena in acest sezon, scor 2-1, pe 25 septembrie (Svensson autogol 45' - Allagui 15', Szalai 77').

"Ar fi o surpriza daca Bayern n-ar castiga. Cunosc pe CFR si stiu ca acolo, ca de altfel in intregul fotbal românesc, lucrurile nu merg deloc bine" - Marcel Raducanu, fost international roman (a evoluat, printre altele, pentru Borussia Dortmund).

Clasament:

1 Bayern 6

2 AS Roma 3 (2-3)

3 CFR Cluj 3 (3-3)

4 FC Basel 0 (2-4)

Meciuri disputate pana acum:

Etapa II

Basel - Bayern 1-2

AS Roma - CFR 2-1

Etapa I

Bayern - AS Roma 2-0

CFR Cluj - Basel 2-1.