"Speram sa obtinem un rezultat bun, cu toate ca intalnim o echipa foarte buna", a declarat Juan Culio inainte de importanta partida cu Bayern Munchen din Champions League. "Romanii vor veni sa se apere si sa mizeze pe contraatac" - Louis Van Gaal. Partida Bayern Munchen - CFR Cluj va fi in direct pe Tvr1 si LiveText pe HotNews.ro de la ora 21.45.

Sorin Cartu, pedepsit de UEFAFoto: Hotnews

"CFR va veni sa se apere si sa mizeze pe contraatac. Au un atacant foarte bun, inalt, care stie bine cu mingea Traore, se misca bine in teren, e puternic. Sper sa deschidem repede scorul. Am amintiri placute cu romanii, cu antrenorul Stefan Kovacs de la Ajax Amsterdam, m-a ajutat foarte mult, dar si cu arbitrul finalei Ajax - AC Milan, Ion Craciunescu, un arbitru bun, mai ales ca am castigat. Imi aduc aminte si de faza aceea de karate" - Louis Van Gaal, antrenor Bayern Munchen.

"Bayern are, cu siguranta, prima sansa, este echipa mai buna. Si-au aratat calitatile si in ultima etapa din campionat. Am avut ghinion impotriva Romei, dar speram sa fie altfel in aceasta seara. La nivel individual, germanii sunt clar peste noi, speram sa fim insa o echipa" - Sorin Cartu.

"Intalnim o echipa foarte buna si sper sa obtinem un rezultat pozitiv. Nu suntem demoralizati dupa infrangerea din campionat de la Vaslui, mergem in Germania sa ne facem jocul" - Juan Culio, mijlocas CFR Cluj.

Ultimele partide:

Bayern 3-0 Hannover 96

(Gomez 21', 77', 90')

FC Vaslui 5-3 CFR

(Sanmartean 27', Adailton 35', 58', Burdujan 63', 87' - De Zerbi 59', Bastos 88', Dica 89')

Interesant este faptul ca CFR nu s-a intalnit niciodata cu o echipa din Bundesliga, in timp ce Bayern nu a pierdut nicio confruntare cu echipele din Romania (in 6 partide, bavarezii au obtinut trei victorii si trei remize).

Pana in ziua meciului, Bayern a anuntat ca a vandut deja aproximativ 61.000 de bilete, din totalul de 66.000 pentru meciurile din Champions League.

Echipa probabile:

Bayern: Butt - Lahm, Van Buyten, Badstuber, Contento - Schweinsteiger, Pranjic - Hamit Altintop, Muller, Kroos - Olic. Antrenor: Louis van Gaal

CFR Cluj: Stancioiu - Tony, Cadu, Alcantara, Panin - Hora, Dica, Costa, Culio - Traore, De Zerbi; Antrenor: Sorin Cartu

Accidentati: Y. Kone si Gabi Muresan

Arbitri: Martin Atkinson, ajutat de M. Mullarkey, P.Kirkup (toti din Anglia).