Zlatan Ibrahimovic il lauda pe Jose Mourinho inainte de derbiul dintre Real Madrid si AC Milan, suedezul fiind de parere ca tehnicianul galacticilor este un adevarat invingator. Pozitia atacantului se schimba atunci cand vine vorba de Pep Guardiola, fostul sau tehnician din perioada Barcelona. "Este un nimeni", a precizat fotbalistul milanezilor. Real - AC Milan se va disputa, marti, de la ora 21.45, pe Santiago Bernabeu.

Zlatan IbrahimovicFoto: Reuters

"Mourinho este un invingator, un antrenor care a stiut mereu sa ma motiveze. Vine, castiga, iar dupa iti spune multumesc. Jurnalistilor le este teama de confruntarile cu el pentru ca Jose este mereu pregatit pentru orice si foarte inteligent", a declarat Ibra intr-un interviu pentru Gazzetta dello Sport.

Suedezul isi schimba insa tonul atunci cand vine vorba de Guardiola, atacantul fiind de parere ca antrenorul Barcelonei este un 'nimeni'.

"Guardiola vrea sa para perfect in public. De asemenea, si Tiger Woods a dorit asta. De fapt, este un nimeni", a precizat Zlatan.

Referindu-se la duelul de marti cu Real Madrid, fotbalistul si-a adus aminte de golul reusit impotriva albilor in sezonul trecut (Barcelona a invins pe Real in El Clasico). "Cum as putea sa uit acel gol? Am castigat cu 1-0, iar bucuria a fost una imensa", a declarat suedezul.

Real Madrid va intalni pe AC Milan, marti, de la ora 21.45, pe Santiago Bernabeu. Este cel mai interesant duel al zilei din Champions League, urmand sa se intalneasca echipele cu cele mai multe trofee castigate in Liga Campionilor (Real - 9, AC Milan - 7).