​Clubul de fotbal Dinamo va fi amendat cu 10.000 de lei pentru "deficienta in organizarea meciului cu Steaua", dupa cum informeaza Jandarmeria Capitalei, prin vocea purtatorului de cuvant Marius Militaru. Organizatorilor li se reproseaza, printre altele, faptul ca unele camere de supraveghere (din zonele unde se aflau cei mai periculosi suporteri) nu au functionat.

Incidente la Dinamo - SteauaFoto: AGERPRES

Incidentele majore de la meciul Dinamo-Steaua:

- Clubul Dinamo va fi amendat cu 10.000 de lei pentru deficienta in organizarea meciului cu Steaua. Suporterii gazdelor au aruncat cu fumigene, torte si petarde in teren, spectacolul pirotehnic fiind total in Groapa. De asemenea, unele camere de supraveghere (din zonele unde erau cei mai periculosi suporeri) nu au functionat.

- Autocarului Stelei i-au fost sparte geamurile in momentul in care se deplasa catre stadionul din Stefan cel Mare.

- Un barbat a ajuns la spital cu fractura de piramida nazala si traumatism facial dupa ce a fost batut (intr-un fast-food din zona Floreasca) de catre mai multi necunoscuti.

- Elias Bucurica, fost lider al galeriei dinamoviste, a fost retinut si amendat cu 400 de lei din cauza unor incidente care au avut loc in zona arenei din Stefan cel Mare. Interdictia de a intra pe stadioane (de doi ani de zile) a fost prelungita automat cu inca un an. "Elias Bucurica avea interdictie de a intra pe stadion, dar a fost retinut pentru incidentul petrecut in afara arenei", Marius Militaru, potrivit Mediafax.

Dinamo a invins cu 2-1 pe Steaua intr-o partida contand pentru etapa cu numarul XI din Liga 1 la fotbal. Golurile gazdelor au fost reusite de Adrian Cristea si Marius Niculae, in timp ce pentru oaspeti a marcat Bogdan Stancu.