Confruntarea marilor orgolii dintre Dinamo si Steaua se va disputa cu casa inchisa, fiind prima partida din actualul sezon in care stadionul din Stefan cel Mare va fi plin. De asemenea, meciul de la 20.30 nu propune prime speciale pentru jucatorii celor doua echipe. Accesul pe arena se va face incepand cu ora 18:30.

Dinamo - SteauaFoto: fcdinamo.ro

Click aici pentru o statistica a disputelor Dinamo - Steaua

- Se va intra pe stadion incepand cu ora 18:30.

- Cele doua echipe nu au probleme mari de lot, Andrei Cristea va lipsi de la Dinamo (suspendat), in timp ce Emeghara nu este complet refacut dupa o accidentare.

- Primele de joc pentru jucatorii celor doua echipe nu vor fi unele speciale ca de obicei - 2.000 de euro in cazul unui succes.

- S-au vandut toate biletele pentru aceasta partida, iar organizatorii ii indeamna pe spectatori sa vina din timp la stadion pentru a evita aglomeratia.

- Se mai gasesc bilete in zona stadionului din Stefan cel Mare, dar la preturi imense (de cateva ori fata de costul initial).

- Partida este considerata una de risc maxim de catre Jandarmeria Romana, iar tocmai de aceea masurile de securitate vor fi drastice.

- Liga Profesionista de Fotbala a anuntat ca ia in considerare chiar oprirea meciului din Stefan cel Mare in cazul in care vor aparea cele mai mici incidente in tribune.

- Intrarea in stadion se va face pe urmatoarele intrari:

Acces Tribuna 0: Calea Floreasca si Sos. Stefan cel Mare

Acces Tribuna a II-a: Bd. Barbu Vacarescu

Acces Peluza I: Sos. Stefan cel Mare

Acces Peluza Catalin Hildan: Bd. Barbu Vacarescu

Acces Masa Presei: Bd. Barbu Vacarescu

Acces Fotoreporteri: Calea Floreasca

In atentia spectatorilor

Pe stadionul "Dinamo" este interzis accesul persoanelor aflate in stare vadita de ebrietate sau se afla, in mod evident, sub influenta substantelor halucinogene. De asemenea, conform Legii 4, este interzis accesul persoanelor care au asupra lor bauturi alcoolice, arme si munitii de orice fel, faclii, torte, artificii, petarde, materiale explozive, incendiare sau fumigene, dispozitive pentru socuri electrice, substante toxice, halucinogene, iritant lacrimogene ori paralizante, recipiente, corpuri contondente, cutite, pumnale, sisuri ori alte asemenea obiecte fabricate sau confectionate anume pentru taiere, impungere ori lovire, rujuri, manunchiuri mari de chei, monezi, brichete, parfumuri, umbrele, trompete, vuvuzele si camere video profesionale (fcdinamo.ro).

Echipele probabile:

Dinamo: Dolha - Rubio, Garat, Moti, Bordeanu - Margaritescu, N'Doye - Torje, Adrian Cristea, Alexe - Marius Niculae

Rezerve: Curca, Kone, Munteanu, Danciulescu, Ganea, Grigore, Scarlatache. Antrenor: Ioan Andone

Steaua: Tatarusanu - Bonfim, Gardos, Geraldo, Latovlevici - Apostol, Ricardo - Nicolita, Stancu, Tanase, Bilasco

Rezerve: Lungu, Brandan, Radut, Kapetanos, Anghelov, Galamaz, Surdu. Antrenor: Marius Lacatus

Arbitri: Marius Avram, Miclos Nagy si Mircea Orbulet.