Antrenorul Marius Lacatus si portarul Stelei, Ciprian Tatarusanu, au vorbit, vineri, in cadrul unei conferinte de presa despre derby-ul cu Dinamo, din 17 octombrie. Tehnicianul ros-albastru si-a pregatit elevii pentru marea intalnire cu rivala de pe stadionul Stefan cel Mare si nu se lasa pacalit de rezultatele slabe ale dinamovistilor din ultimele cinci partide ale Ligii 1.

Marius LacatusFoto: Hotnews

"Ne dorim cu totii sa obtinem un rezultat bun. Intalnim o echipa buna, care indiferent de pozitia din clasament, va avea o prestatie superioara fata de meciurile anterioare. Nu va fi usor, dar sper intr-un rezultat pozitiv care sa ne ofere liniste", a declarat Lacatus, potrivit prosport.ro.

"Dupa antrenamentele din aceasta saptamana jucatorii au inteles ce au de facut in Stefan cel Mare. Eu si finul meu (n.r. Danciulescu) ne respectam foarte mult si cand suntem adversari n-are nicio legatura gradul de rudenie. De cate ori m-a prins, m-a cam ars. Sper sa vina si randul meu acum. Poate ca o sa-i macelarim pe cei de la Dinamo, dar nu ne va fi usor. Pentru noi cele trei puncte sunt mai importante", a adaugat antrenorul Stelei.

"E un meci important, pentru noi, pentru conducere, pentru fani. Sper sa facem un meci bun, sa obtinem o victorie si toata lumea sa fie fericita. E un meci special, derby-ul Romaniei. Toata lumea e cu ochii pe acest meci si sper ca noi vom castiga. Noi mereu jucam cu multi oameni in tribune, nu va fi nicio presiune in plus", a mentionat si Ciprian Tatarusanu.

Meciul etapei a 11-a, dintre Dinamo si Steaua, va avea loc duminica, de la ora 20:30.