Dinamo a castigat un singur punct in ultimele cinci etape si vrea sa puna capat perioadei "negre" in derby-ul cu Steaua, de duminica seara. Antrenorul Alb-rosilor, Ioan Andone, a dezvaluit in cadrul unei conferinte de presa ca jucatorii sai au cerut sa intre in cantonament cu o zi inainte pentru a pregati infruntarea cu marea rivala.

Marius Niculae, golgeterul stagiuniiFoto: Agerpres

"Trebiue sa le dam suporterilor nostri un angajament si un meci bun. Si bineinteles cele trei puncte. O sa dam totul pe teren. Alaturi de suporteri, vom cauta sa pastram istoria ultimilor cinci ani in care nu am mai pierdut. Noi avem o datorie foarte mare fata de suporteri. Acum pun ei presiune pe noi", a declarat antrenorul echipei Dinamo, Ioan Andone, in cadrul conferintei de presa de vineri.

"Trebuie sa trecem de perioada mai putin fericita din ultima luna. Cel mai prost joc al nostru in acest sezon a fost la Urziceni. Restul meciurilor le-am dominat si am pierdut pe nedrept. Acum este ultima noastra sansa de a ramane in plutonul fruntas, un meci capital pentru noi. Impresia artistica o lasam pentru alte meciuri, acum vrem trei puncte. Steaua este o echipa foarte puternica. Suntem pregatiti pentru orice. Fortez pe atac, asta e calitatea lui Dinamo. Avem si un alt avantaj: foarte multi jucatori din lotul nostru au mai jucat in derby-uri, spre deosebire de ai lor", a adaugat tehnicianul alb-rosilor.

Dinamovistii sunt determinati sa ia toate cele trei puncte cu Steaua, de aceea au cerut antrenorului sa inceapa pregatirea mai devreme. "Trebuia sa intram in cantonament sambata la ora 1, dar baietii m-au rugat sa intram de vineri", a dezvaluit Ioan Andone.

"Vrem sa ne pregatim cat mai bine pentru acest meci important. Nu vrem sa facem pasi gresiti si de aceea am cerut sa intram de vineri in cantonament", a confirmat si Marius Niculae.

"Avem o motivatie in plus deoarece stadionul va fi plin. Am reusit sa aducem suporterii la stadion si speram sa ii tinem alaturi. Nu conteaza cine marcheaza, important e sa castigam. Am lucrat foarte mult in ultimul timp cu faza ofensiva si speram sa marcam multe goluri, asa cum am facut-o la inceputul campionatului", a adaugat atacantul dinamovist.

Referitor la declaratia patronului Stelei, care a amenintat din nou ca razboinicii sai "o sa le dea cinci", capitanul alb-rosilor a replicat: "Si data trecuta au venit sa ne ciuruiasca si au plecat cu doua".