FC Vaslui l-a suspendat din functie, in cursul zilei de vineri, pe Juan Ramon Lopez Caro, decizia fiind luata de Consiliul de Administratie al echipei de Liga 1. Tehnicianul va fi cercetat disciplinar de catre oficialii formatiei moldovene, informeaza Mediafax. Viorel Hizo va fi noul antrenor al galben-verzilor, "Dulaul" urmand sa preia conducerea tehnica dupa ce a avut o discutie cu Adrian Porumboiu.

Lopez CaroFoto: Reuters

"Incepand cu 8 octombrie, ora 14.00, in urma deciziei Consiliului de Administratie al Sporting Club SA Vaslui s-a dispus inceperea cercetarii disciplinare cu privire la salariatul Juan Ramon Lopez Caro, antrenor principal al Sporting Club Vaslui, precum şi constituirea unei comisii de cercetare disciplinare prealabila. Pe perioada cercetarii disciplinare, in baza articolului 52, litera a, din Codul Muncii, contractul individual de munca incheiat cu domnul Juan Ramon Lopez Caro se suspenda", se precizeaza intr-un comunicatul de presa al FC Vaslui.

De banca tehnica a echipei se va ocupa Viorel Hizo, antrenorul urmand sa fie ajutat de Dorin Zotinca. "Dulaul" a acceptat sa preia conducerea galben-verzilor dupa o discutie avuta in cursul zilei de vineri cu Adrian Porumboiu, patronul moldovenilor.

Ce i se reproseaza lui Caro

Adrian Porumboiu (patronul FC Vaslui) ii reproseaza tehnicianului iberic rezultatele slabe din debutul sezonului si modul in care pregateste echipa (nu insista pe pregatirea fizica, iar jucatorii cedeaza usor la efort in a doua repriza).

Lopez Caro nu renunta la postul sau

"Actiunile abuzive ale conducerii FC Vaslui indreptate impotriva antrenorului Juan Ramon Lopez Caro au drept scop obligarea acestuia sa renunte la contractul incheiat cu SC Sporting Club SA si la pozitia de antrenor principal. Dl. Juan Ramon Lopez Caro intentioneaza sa nu cedeze presiunilor la care este supus in mod constant de catre reprezentantii FC Vaslui si va continua sa-si indeplineasca obligatiile pe care le are fata de club, in calitate de antrenor principal", se arata in comunicatul semnat de Josep Vandellos, colaborator al casei de avocatura "Chiuariu&Asociatii" (citat de Mediafax).