Romania are nevoie de un rezultat bun in partida cu Franta, in caz contrar tricolorii riscand sa se indeparteze de prezenta la Euro 2012. Razvan Lucescu a prezentat, in cadrul unei conferinte de presa, strategia pe care o vor adopta tricolorii pe Stade de Stade. "Vom incerca sa atacam si sa punem presiune. Asta in masura in care vom putea", a precizat selectionerul.

Romania vrea un rezultat bun la ParisFoto: Reuters

"Franta este o echipa foarte puternica, o forta. Cred ca toata lumea stie asta. Desigur ca vom incerca sa atacam si sa punem presiune. Asta in masura in care vom putea si daca vom reusi. Ne dorim sa plecam fericiti si vom face tot ce depinde de noi. Din ce stiu, Federatia nu are contract cu vreun jucator in care sa scrie ca acel fotbalist este titular si va juca 90 de minute. Fiecare are un rol important in cadrul echipei, dar nimeni nu are garantat postul de titular" - a precizat Razvan Lucescu.

"In timpul saptamanii ne pregatim in 23, toti sunt pregatiti in cazul in care se apeleaza la ei, iar obligatia lor este sa se antreneze cat mai bine. Sa fie atenti la tot ce se discuta, iar daca se apeleaza la ei, sa dea totul pentru obtinerea unui rezultat pozitiv. Asa ca, din punctul meu de vedere, nu exista niciun caz X, Y sau Z", a conchis Razvan Lucescu.

"Respectam echipa Frantei, dar nu ne e teama de ea. Stim ca este un adversar care nu trece prin momente foarte fericite. Totusi, dispun de jucatori importanti, de mare valoare, care evolueaza la cele mai puternice echipe ale Europei" - Cristi Chivu.

Partida dintre Franta si Romania (contand pentru preliminariile Euro 2012) va avea loc, sambata, 9 octombrie, de la ora 22.00, pe Stade de France din Paris, urmand sa fie in direct pe Protv si Live Text pe HotNews.ro.

Clasament Grupa D:

1 Albania 4 puncte (2-1)

2 Belarus 4 (1-0)

3 Bosnia 3 (3-2)

4 Franta 3 (2-1)

5 Romania 2 (1-1)

6 Luxemburg 0 (0-4).