Juan Ramon Lopez Caro le-a dat vasluienilor liber pana vineri, insa jucatorii moldoveni s-au prezentat miercuri la antrenamente, pregatindu-se insa, in lipsa staff-ului tehnic, sub indrumarea a trei colegi. Telenovela de la Vaslui este, insa, pe sfarsite, anunta finantatorul clubului, Adrian Porumboiu, care l-a criticat din nou pe tehnicianul spaniol si a anuntat o surpriza "de proportii".

Adrian Porumboiu, finantator FC VasluiFoto: Rompres

"Telenovela asta care ruleaza acum la FC Vaslui este pe sfarsite. Acum asistati la ultimul episod. Sunt convins ca peste cateva zile putem vorbi de lucruri serioase. Ne pare rau ca FC Vaslui a tinut capul de afis, dar nu este vina noastra. Lopez Caro spune in ziarele din Spania ca are viata de cosmar la FC Vaslui, iar noi i-am burdusit conturile asa cum trebuie. Din acest punct de vedere, probabil conduce detasat in Romania, la fel si la capitolul nesimtire pentru ca iata, azi nu a venit la antrenamente. Cat de inconstient poti sa fii sa dai cinci zile liber la jucatori, cand echipa are nevoie de pregatire fizica?! Sunt ferm convins ca vom clarifica odata situatia. Maine o sa aveti o surpriza care va nauci pe toata lumea", a declarat Adrian Porumboiu, citat de Mediafax.

"Daca Lopez Caro nu se va prezenta la antrenamente, categoric vineri vom avea antrenor. Nu va pot da nume pentru ca trebuie sa rezolvam situatia cu Lopez Caro. Sa cautam calea juridica", a mentionat finantatorul.

Lopez Caro nu mai este dorit la Vaslui, fiind criticat in dese randuri de oficialii clubului, de fani sau chiar de jucatori. Tehnicianul spaniol nu vrea insa sa paraseasca echipa, iar pentru a-l putea demite, Porumboiu trebuie sa plateasca 1 milion de euro. Numit presedinte la Vaslui, Mihai Stoica, a plecat dupa doar patru zile, nemultumit de maniera in care Lopez Caro pregateste echipa.

UPDATE: "In dezacord cu metodele de lucru ale antrenorului Juan Ramon Lopez Caro (program de pregatire, antrenamente, comportament), stafful tehnic adus de acesta la FC Vaslui si-au reziliat pe cale amiabila contractele de munca incheiate cu clubul. Este usor de dedus cine se face vinovat de aceasta situatie, in conditiile in care oamenii de incredere si toti jucatorii din echipa pun la indoiala profesionalismul antrenorului principal", se arata in comunicatul postat pe site-ul oficial al Vasluiului.