Real Madrid a inregistrat, in ultimele luni, o scadere cu aproximativ 20% a vanzarilor de tricouri si de produse oficiale, iar principalul vinovat pentru aceasta situatie este Jose Mourinho, dupa cum informeaza publicatia Don Balon, citata de Mediafax. "Doar el vorbeste, iar jucatorii nu mai sunt in centrul atentiei", i se reproseaza lusitanului.

Jose Mourinho Foto: Reuters

A monopolizat iesirile media

"De cand a venit Mourinho, de cand doar el vorbeste, de cand limiteaza prezenta jucatorilor carismatici la conferinte de presa si Cristiano Ronaldo nu mai este in centrul atentiei (aproape nu mai apare deloc la televizor) si de cand aproape toate antrenamentele sunt cu portile inchise, vanzarile de tricouri si produse oficiale au scazut cu mai mult de 20 la suta", noteaza publicatia Don Balon, citata de Mediafax.

Mourinho - antrenorul "Cotlet"

Conform unui sondaj realizat de unul dintre sponsorii celor de la Real Madrid, mare parte dintre fanii galacticilor il numesc pe Jose Mourinho "Cotlet", acestia fiind de parere ca tehnicianul portughez nu are, indiferent de ceea ce va castiga sau nu cu Real, "profilul de respect si de maretie impus de faptul ca se afla pe banca tehnica a echipei de pe Santiago Bernabeu".

Realul vinde tricouri, nu cravate

"Real Madrid vinde tricouri, nu cravate. Oricat de mult stil ar avea Mourinho facandu-si nodul la cravata sa, fanul madrilen vrea sa cumpere tricoul lui Cristiano, Casillas sau a altui idol al sau si nu ce poarta Mourinho", a declarat unul dintre reprezentantii Adidas, firma care asigura echipamentul de joc al Realului.