La doar 4 zile dupa ce a fost numit presedinte executiv la FC Vaslui, Mihai Stoica a renuntat la colaborarea cu formatia moldoveana. "Decizia lui (nr. MM Stoica) este legata de Lopez Caro, a vazut si el cum pregateste echipa", a declarat patronul Adrian Porumboiu.

Mihai Stoica a plecat de la Vaslui Foto: Hotnews

"Daca lucrurile se vor reglementa acolo, in iarna vom sta de vorba. Acum in niciun caz. Nu depinde numai de mine. Vreau sa vin cu un staff, antrenor, director sportiv si asa mai departe. Nu-mi inchipuiam ca situatia e atat de grava si de incordata. Am regulile mele pe care trebuie sa le impun, sunt multe de discutat. Acum asta e realitatea. Nu semnasem nimic inca, asa ca nu am demisionat. Cel mai important lucru este cariera mea si nu vreau sa fac niciun pas gresit. Nu a fost nicio problema cu Adrian Porumboiu, staff-ul administrativ era format din baieti admirabili" - Mihai Stoica (digisport).

"MM a trait si traieste cu alte principii. E legat de Lopez Caro, a trait si el sa vada cum pregateste echipa. Ramanem in aceeasi relatie, una excelenta. Nu-i poti spune unui om, cand are o convingere, e greu sa incerci sa ii demonstrezi altceva decat el crede. Lopez Caro nu are nimic sfant in el. Meme a plecat din cauza lui.

El s-ar putea intoarce daca Lopez Caro ar pleca. A spus ca nu este razboiul lui si ca nu vrea sa intre in aceasta lupta. Continua daca vedea putina intelegere din partea antrenorului. Meme si-a pus mainile in cap cand a vazut antrenamentele. El vrea sa il demitem si ne forteaza mana. Echipa este facuta varza. Jucatorii nu pot sa alerge"" - Adrian Porumboiu (sport.ro).

"Eram sigur ca Meme sta o luna la Vaslui, nu credeam ca sta 4 zile! MM nu poate sta la Vaslui. MM are un aer prea occidental. Nu va mai veni la Steaua! E un bun psiholog, organizator. Eu am vrut sa-l aduc, dar toti de langa mine nu au fost de acord" - patronul Stelei la gsptv.

De-a lungul carierei, Mihai Stoica a activat la Otelul Galati (presedinte al sectiei de fotbal), Steaua Bucuresti (director executiv, iar apoi manager general), Unirea Urziceni (manager general) si FC Vaslui (presedinte excutiv timp de 4 zile).