Criticat de multa lume pentru aducerea la nationala a unui jucator fara prea multa experienta precum George Florescu, selectionerul Razvan Lucescu a precizat ca va merge in continuare pe mana jucatorului de la Alania Vladikavkaz. "Nu e Cambiasso, dar eu sunt multumit de el", a declarat antrenorul nationalei Romaniei.

Razvan LucescuFoto: HotNews.ro

"Florescu a fost unul dintre cei mai buni oameni din meciul cu Belarus. Nu e un Cambiasso, dar face multe lucruri bune pe teren. Eu sunt extrem de multumit si ar fi bine sa nu ia in seama ce se spune in jurul lui" - Razvan Lucescu (Fanatik).

Referindu-se la postul de portar al echipei nationale, selectionerul este bucuros de ultimele evolutii ale lui Bogdan Lobont.

"Lobont pare sa-si revina, nationala l-a ajutat sa ramana la Roma si sa fie titular. Se pune pe picioare si acest lucru nu poate decat sa ne bucure", a precizat selectionerul.

Au fost presiuni la nivel de selectie

Razvan Lucescu a vorbit si despre un subiect mai delicat cum ar fi selectia de la prima reprezentativa, tehnicianul precizand ca a primit un telefon care ii recomanda un anumit jucator.

"S-au facut presiuni asupra mea din punctul de vedere al selectiei. A fost o data un telefon de acest gen, dar am inchis, iar apoi nu am mai raspuns la acel numar. Asta e tot ce pot sa spun", a conchis Razvan Lucescu pentru Fanatik.

Partida Franta - Romania, contand pentru preliminariile Euro 2012, se va disputa, sambata, 9 octombrie, pe Stade de France din Paris.