Walter Mazzarri s-a declarat multumit de rezultatul inscris pe tabela din Ghencea (3-3), tehnicianul italian fiind de parere ca echipa sa a meritat remiza dupa ce a dominat in totalitate a doua repriza. "Steaua nu a mai jucat nimic de la 3-0, doar Napoli a fost pe teren", a precizat Mazzari. In urma acestui rezultat, ros-albastrii se afla pe ultimul loc in Grupa K a Europa League.

Walter Mazzarri, antrenor Napoli Foto: Reuters

"Nu a fost dezastru in primele minute, nu cred ca apararea a avut vreo vina la golurile Stelei, poate doar la al treilea gol a fost o eroare in defensiva. Jocul echipei mele nu a fost de 0-3 in primele 15 minute. Dupa 3-0, Steaua nu a mai jucat nimic, doar Napoli a fost pe teren. Au mai fost doua bare ale Stelei, dar intamplatoare. Nu cred ca trebuie criticata defensiva. A fost un meci ciudat in primele 15 minute. Steaua a fost bine pregatita, a fost incurajata de public, dar important este ca dupa 15 minute noi am schimbat fata jocului. Chiar am fost nevoiti sa schimbam tot planul dupa golurile lor. Steaua a avut doua centrari si a marcat trei goluri" - Walter Mazzarri (citat de Mediafax).

Steaua a remizat, scor 3-3, pe propriul teren, impotriva echipei Napoli, intr-o disputa contand pentru Grupa K a Europa League. Au marcat Cribari (2' autogol), Tanase (12'), si Kapetanos (16') pentru gazde, respectiv Vitale (44'), Hamsik (73') si Cavani (90+8') pentru oaspeti.

Clasament Grupa K

1 Liverpool 4 puncte (4-1)

2 Napoli 2 (3-2)

3 FC Utrecht 2 (0-0)

4 Steaua 1 (4-7).