Centralul Marcin Borski nu este strain de arbitrajele controversate, meciul din Ghencea fiind doar inca un "episod" din viata fluierasului polonez. In 2005, Marcin a fost batut de suporterii echipei GKS Katowice dupa un "mascru" precum cel de la Steaua - Napoli, informeaza onlinesport.

Marcin Borski, inamic public in GhenceaFoto: Reuters

Borski a iesit pentru prima data in evidenta in vara lui 2004, atunci cand a fost promovat in prima liga poloneza. Pe acea vreme, era angajatul echipei Zaglebie Lubin, formatie care a fost retrogradata ulterior pentru blaturi.

Marcin a simtit pe propria piele furia suporterilor in anul 2005, atunci cand a facut praf disputa dintre GSK Katowice si Odra Wodzislaw. A fost batut de sustinatorii celor din Katowice, cu toate ca a incercat sa scape - s-a incuiat in vestiare.

In 2006, centralul a aparut in mai multe stenograme compromitatoare care aveau legatura cu scandalul de coruptie din fotbalul polonez. Dupa mai multe interventii, a reusit sa scape cu fata curata.

Ultima "isprava" din cariera tumultoasa a lui Marcin Boski a fost pe Ghencea, acolo unde a aratat patru minute de prelungire, dar a fluierat finalul dupa minutul 98. A fost de-ajuns pentru ca Napoli sa plece cu un punct din Ghencea (a fost 3-3 dupa ce Steaua a condus cu 3-0).