Steaua a fost egalata in minutul 98 de Napoli, ros-albastrii incheind cu ochii in lacrimi o partida pe care au avut-o in mana. "Ne vedea sa-l mancam pe arbitru, am muncit enorm pentru victorie", a declarat Banel Nicolita, in timp ce Cristi Tanase nu intelege nici acum de ce arbitrul a prelungit nejustificat timpul de joc. "Este un rezultat nemeritat, centralul a tras cu ei", este de parere mijlocasul stelist.

Banel NicolitaFoto: Hotnews

"Pacat pentru munca jucatorilor mei, au muncit enorm. Suntem pe un drum bun, sper sa remediem din greselile pe care le-am facut si astazi. Este greu sa digeri un asemenea moment. Ma doare sufletul pentru maniera de arbitraj. I-am felicitat pe jucatori pentru prestatia lor, lucrurile trebuie sa mearga pe un drum bun. Vreau sa le multumesc fanilor ca au fost alaturi de echipa, imi doresc un stadion plin. Ne pare rau ca nu le-am oferit suporterilor o victorie" - Marius Lacatus (protv).

"Este un rezultat nemeritat, nu stiu de ce arbitrul a prelungit atat meciul. A contat mult eliminarea lui Kapetanos. Arbitrul a tras cu ei, iar asta s-a vazut pe tabela de marcaj. Trebuie sa castigam urmatorul meci, Lacatus ne-a felicitat in vestiar, el fiind multumit de atitudinea noastra" - Cristi Tanase (protv).

"Ne pare rau, cred ca am jucat bine in aceasta seara. Arbitrajul a fost cum a fost, asta e viata. A aratat patru minute, dar a tinut meciul 8 minute. Ne vedea sa-l mancam pe arbitru, am muncit enorm pentru victorie. Ne bucuram ca am facut un joc bun si ca lumea a venit din nou alaturi de noi" - Banel Nicolita (protv).