A avut 3-0 in minutul 16, dar eliminarea lui Kapetanos (31') a schimbat total cursul jocului. Steaua a suferit enorm in a doua repriza a meciului cu Napoli, ros-albastrii scapand incredibil printre degete victoria in minutul 97. S-a incheiat 3-3 dupa un meci in care centralul Marcin Borski a dorit cu orice pret sa iasa in evidenta. Din pacate, i-a iesit...

Foto:

Partida din Ghencea a semanat cu un thriller american, Napoli refuzand sa se predea, cu toate ca a fost condusa cu 3-0 in minutul 16 (Cribari autogol 2', Tanase 11', Kapetanos 16'). Inceputul de joc a fost unul fantastic pentru o echipa resuscitata parca de Lacatus.

Punctul culminant al disputei s-a petrecut in minutul 31, atunci cand Kapetanos da dovada de imaturitate: il loveste pe Santacroce cu cotul, iar Steaua ramane cu un jucator mai putin pe teren.

Lucrurile iau o intorsatura nedorita, iar ros-albastrii fac fata tot mai greu atacurilor in valuri ale italienilor. Vitale puncteaza in minutul 44, iar la pauza s-a intrat cu 3-1.

Napoli domina categoric meciul dupa intrarile lui Lavezzi si Hamsik, iar ultimul inscrie superb in minutul 73. Ultimele minute au fost de-a dreptul halucinante, Steaua facand fata cu greu italienilor.

Centralul polonez Marcin Borski arata 4 minute de prelungire, iar ros-albastrii trec cu succes peste ele (Tatarusanu trage de timp momente bune pentru o accidentare). Apararea bucuresteana avea insa sa cedeze in minutul 97, atunci cand Cavani trimite sub transversala. Partida din Ghencea se incheie doar dupa ce Napoli egaleaza in prelungirea prelungirilor.

Echipe:

Steaua: Tatarusanu - Bonfim, Gardos, Geraldo, Latovlevici - Ricardo Gomes, Apostol - Nicolita, Stancu, Cr. Tanase, Kapetanos

Rezerve: Lungu, Abrudan, Radut, Martinovici, Anghelov, Surdu, Bicfalvi

Napoli: De Sanctis - Santacroce, Cribari, Grava - Maggio, Gargano, Yebda, Vitale - Zuniga, Sosa - Cavani

Rezerve: Iezzo, Aronica, Nicolau Dumitru, Campagnaro, Hamsik, Lavezzi, Maiello