Claudio Ranieri s-a declarat multumit de evolutia jucatorilor sai in partida cu CFR, tehnicianul italian considerand ca scorul final al disputei (2-1) a reflectat realitatea din teren. De cealalta parte, Sorin Cartu a declarat ca echipa sa a platit tribut ocaziilor ratate. "Am facut un meci bun, iar daca am fi obtinut un rezultat bun, am fi sperat la calificare", a precizat antrenorul roman.

Sorin Cartu, antrenor CFRFoto: Reuters

"Scorul corect este cel de pe tabela. Am avut ocazii multe, a fost bine pentru noi. Am jucatori foarte buni si a fost important sa blocam actiunile CFR-ului. Golul marcat de CFR Cluj a relansat jocul. Jucatorii romani sunt foarte, foarte buni. Traore este tanar, are viteza" - Claudio Ranieri (Tvr1).

"Nu vreau sa discut de decizii individuale ale jucatorilor, asa au gandit ei in asemenea momente. Cand ratezi asemenea ocazii, esti taxat. Noi cu barele, ei cu golurile, asta este concluzia pe care pot s-o trag. Roma a meritat sa castige. Am facut un meci bun, dar rezultatul conteaza, punctele adunate, ca sa iei bani, sa mergi mai departe, sa ai glorie, faima. Au dominat, au avut si ocazii bune, dar sa nu uitam ca golul doi este suspect de ofsaid. Departajarea si ruperea echilibrului în teren s-a facut la faza lui Borriello. Daca dai gol in minutul 60, cand a fost bara, altfel ar fi fost desfasurarea, in altfel de presiune ar fi jucat si ei. Puteam sa obţinem un rezultat pozitiv, fara exagerare. Daca am fi obţinut un rezultat bun, am fi sperat la calificare pana in finalul grupelor" - Sorin Cartu (Tvr1).

"Sunt bucuros ca am reusit sa castigam, chiar daca a fost impotriva unei echipe romanesti. Cred ca am dominat meciul de la cap la coada, lasand la o parte cele doua bare ale CFR-ului. Luptand pentru orice minge am reusit sa castigam. CFR e o echipa buna, a facut un meci bun, dar nu este de ajuns. Poate daca ii intrau ocaziile la 0-0, acum se spunea ca Bayern si CFR sunt favorite la calificare. Mingea e rotunda, fotbalul e ciudat, nu se stie niciodata" - Bogdan Lobont (Tvr1).