AS Roma a invins cu 2-1 pe CFR, dar italienilor le este inca greu sa uite ocaziile lui Traore. "Roma trece cu bine testul. A suferit insa pe Olimpico, iar nimeni nu se astepta. Traore, un jucator cu forta si coordonare, a dat mari emotii", se precizeaza in presa italiana.

Roma, victorie la limita cu CFRFoto: Reuters

"Roma s-a impus gratie lui Mexes si a golului superb reusit de Borriello, facand inutila reusita lui Rada. Borriello a reusit o perla, o capodopera. Roma ia trei puncte cheie" - Corriere dello Sport.

"Borriello a scos o bijuterie, romanii au dat emotii prin Rada si au amenintat poarta lui Lobont pana la final, dar Roma a tinut de scor. Roma a spart gheata in Liga Campionilor. Din cauza actiunilor talentatului Culio, Roma a aratat putine si a muncit din greu, dar a obtinut trei puncte obligatorii. Trebuie sa multumim Fortunei pentru bara salvatoare la ocazia ivorianului Traore la scorul de 0-0. Romanii au jucat bine, au fost rapizi pe contraatac, penetrarile ivorianului Traore, un jucator cu forta si coordonare, au dat emotii. Roma a scapat usor la ocaziile sale" - Gazzetta dello Sport.

"Roma a suferit pe Olimpico, nu se astepta nimeni. Pana la urma, a venit izbavirea" - Il Giornale.

"Roma surade, Mexes si Borriello au transat soarta partidei in doua minute, invingand expeditiv practica echipa din Cluj" - La Stampa.

"Roma, adevarata durere. Roma si-a complicat viata mai bine de o ora pana ce cuplul Mexes-Borriello a rezolvat meciul. CFR a jucat bine, cu inteligenta, s-a inchis bine si a mizat pe contraatac. Roma a trecut cu bine peste forcingul de final al oaspetilor, apoi fluierul arbitrului a adus linistea lui Ranieri" - Tuttosport (Mediafax).