AS Roma inca se mai gandeste la acel 1-2 cu CFR-ul de pe Olimpico (pe 16 septembrie 2008), italienii dorindu-si o disputa (marti, de la ora 21.45) fara surprize contra echipei lui Sorin Cartu. "Mi-e bine, mi-e dor de gol, Champions League e ultimul meu vis", a precizat Francesco Totti. Disputa de la Roma va fi in direct pe Tvr1 si Live Text pe HotNews.ro.

Francesco TottiFoto: Reuters

Click aici pentru a vedea meciurile serii din Champions League.

"Cu Totti nu este nicio problema, este perfect sanatos si foarte puternic. Am incredere 100% in el, sunt de parere ca poate rezista 90 de minute. Va fi un meci delicat, trebuie neaparat sa castigam" - Claudio Ranieri (Gazzetta dello Sport).

"Mi-e bine, mi-e dor de gol, Champions League e ultimul meu vis. Este tinta pe care nu am atins-o niciodata. Avem o echipa mare, vreau o victorie marti seara" - Francesco Totti (Corriere dello Sport).

"Nu vrem sa facem niciun cadou Romei. I-am urmarit in victoria cu Inter (1-0) si am fost impresionat de Menez, Vucinic, Perotta si David Pizzaro. Sunt jucatori care pot decide oricand un meci. Nu m-am decis inca asupra primului 11. Nu ne este frica" - Sorin Cartu (Uefa.com).

Ultimele rezultate:

AS Roma - Inter 1-0

U Cluj - CFR Cluj 1-1

Absente:

AS Roma: Julio Cesar, accidentare la genunchi

CFR: Gabi Muresan, accidentat in meciul cu U Cluj

Echipe probabile:

AS Roma: Lobont - Riise, Burdiso, Mexes, Cicinho - Perrotta, De Rossi, Brighi, Totti - Menez - Vucinic

CFR Cluj: Stancioiu - Alacantara, Panin, Cadu, Rada - Culio, Kone, Costa, E. Dica - Bastos, Traore

Echipele la ultima confruntare de pe Olimpico:

16 September 2008:

AS Roma: Doni, Cicinho, Cassetti, Panucci (Loria 47), Riise (Totti 52), De Rossi, Aquilani, Taddei (Montella 77), Julio Baptista, Tonetto, Vucinic.

CFR: Stancioiu, Tony, Cadu, Viera, Pereira, Dani, Muresan, Dubarbier (Panin 89), Trica (Peralta 67), Culio, Kone.