AS Roma ia in calcul doar victoria in partida cu CFR Cluj (contand pentru Grupa E a Champions League), italienii fiind de parere ca echipa pregatita de Sorin Cartu nu-i mai poate surprinde cum s-a intamplat acum doua sezoane (Clujul s-a impus cu 2-1 pe Olimpico). "Daca ne surprind din nou, inseamna ca suntem cu adevarat prosti", a declarat Claudio Ranieri, tehnicianul peninsularilor.

Claudio Ranieri, antrenor AS RomaFoto: Reuters

''Meciul cu CFR Cluj nu este unul decisiv, dar cu siguranta este unul important. Va fi dificil cu CFR, romanii au mai jucat pe Olimpico acum doi ani si stim cum s-a terminat (n.r. - scor 2-1 pentru CFR Cluj). Ne-am ars o data, trebuie sa fim pregatiti de data asta si responsabili. E un joc delicat. Daca ne surprind din nou, inseamna ca suntem cu adevarat prosti. Trebuie sa-i batem si sa continuam acest drum cu calm si determinare'' - Claudio Ranieri, citat de Mediafax.

''Au jucatori rapizi in ofensiva, trebuie sa fim rapizi si noi, sa exploatam orice indecizie a adversarului. Cluj joaca 4-4-1-1, sunt o echipa compacta, care joaca sus. Mizeaza pe defensiva si contraatac'', a completat Ranieri.

AS Roma, lot de jucatori pentru meciul cu CFR:

Portari: Lobont, Marangon

Fundasi: G. Burdisso, N. Burdisso, Casseti, Castellini, Cicinho, Juan, Mexes, Riise, Rosi

Mijlocasi: Brighi, De Rossi, Greco, Perrotta, Pizarro, Simplicio, Baptista

Atacanti: Adriano, Borriello, Menez, Totti, Vucinici.

Partida dintre AS Roma si CFR Cluj va avea loc, marti, de la ora 21.45, pe Stadio Olimpico, urmand sa fie in direct pe TVR1 si Live Text pe HotNews.ro.