A dezamagit in primul an la Real Madrid, iar alaturi de Mourinho nu a apucat sa lucreze cum trebuie pentru ca este accidentat. In lipsa fotbalului de performanta, Ricardo Kaka s-a apucat de cantat, fostul milanez lansand, alaturi de sotia sa, o melodie. Ar putea fi prima mutare a mijlocasului in legatura cu o posibila cariera in muzica.

Kaka, alaturi de sotia CarolineFoto: Captura Youtube.com

A stralucit la AC Milan, dar odata cu transferul la Real parca nu a mai fost acelasi jucator. Kaka a fost de nerecunoscut in prima stagiune pe Santiago Bernabeu, in timp ce la Cupa Mondiala a parasit competitia inca din sferturi (Brazilia a fost eliminata de Olanda).

Cu prea mult timp liber, Kaka s-a reorientat, mijlocasul brazilian apucandu-se de cantat alaturi de sotia sa Caroline, informeaza AS. Melodia se numeste "Presente de Deus (Cadou de la Dumnezeu). In ceea ce priveste viitorul fotbalistic, Kaka s-ar putea intoarce la Milano, doar ca in tricoul lui Inter (din iarna lui 2011).

Brazilianul are un bun exemplu de jucator convertit in cantaret chiar la Real Madrid, Julio Iglesias fiind portarul madrilenilor inainte de a deveni una dintre vedetele muzicii internationale.

Asculta aici melodia lui Kaka si a sotiei sale: