Dinamo are cea mai slaba aparare din Liga 1, echipa pregatita de Ioan Andone incasand 18 goluri in opt etape. In medie, formatia din Stefan cel Mare primeste 2.25 de goluri in fiecare partida. Rapidul se poate lauda cu cea mai buna defensiva, giulestenii avand doar 4 in dreptul golurilor primite.

Dinamo, cea mai slaba aparareFoto: fcdinamo.ro

Cainii recupereaza insa la capitolul reusitelor, Dinamo avand cel mai bun atac - 24 de goluri. Urmeaza FC Timisoara (14), Sportul si U Cluj, ambele cu cate 13.

Clasament deplasare

Dinamo a castigat cele mai multe puncte in deplasare, cainii aflandu-se la cota 8 puncte acumulate (in patru etape). Urmeaza Steaua (sapte puncte) si Gaz Metan Medias (tot sapte puncte, dar un golaveraj mai slab).

Clasament acasa

Otelul este singura echipa care a castigat toate partidele disputate pe propria arena, galatenii trecandu-si in cont 12 puncte. Urmeaza Rapidul lui Sumudica (10 puncte), in timp ce Timisoara este a treia (tot 10 puncte, dar golaveraj mai slab).

Top fair-play

Astra Ploiesti este, pana in acest moment, echipa fair-play a campionatului, ploiestenii primind 15 cartonase galbene si niciunul rosul. La polul opus se afla FCM Targu-Mures, formatie care a adunat 31 de cartonase galbene si doua rosii.

Penaltiuri primite

Cele mai multe penaltiuri primite le-a avut Dinamo, 5 la numar, din acestea cainii transformand 4 (N'Doye a ratat impotriva Vasluiului).

Golgeteri

Gaz Metan Medias da marcatorul de pana acum al campionatului, Eric Oliveira Pereira reusind 8 goluri. Brazilianul este urmat de Ovidiu Herea (Rapid - 6 goluri) si de Bogdan Stancu (Steaua - 5 goluri).

Click aici pentru rezultatele si clasamentul Ligii 1.