Romania a avut un start foarte slab de preliminarii pentru Euro 2012, iar revenirea lui Adrian Mutu in cadrul primei reprezentive a devenit mai actuala ca niciodata. Razvan Lucescu nu vrea sa-l cheme pe fotbalist la lot, dar pozitia FRF-ului ar putea sa-l induplece. "Sper ca Adi sa revina la nationala dupa ce i se termina suspendarea. Sunt sigur ca Razvan (nr. selectionerul tricolorilor) va face ce trebuie", a declarat Ionut Lupescu, directorul general al FRF.

Adrian Mutu, din nou la nationalaFoto: Rompres

"Sper ca Adi Mutu sa revina la nationala dupa ce i se termina suspendarea. Il asteptam la forma la care s-a consacrat, sunt sigur ca Razvan va face ce trebuie. E foarte bine ca ii este dor de nationala, il asteptam sa vina sa joace precum in ultimii ani" - Ionut Lupescu, directorul general al FRF (Primatv).

Referindu-se la traseul de pana acum din preliminarii (doar doua remize cu Albania si Belarus), oficialul FRF este de parere ca tricolorii trebuie sa recupereze punctele pierdute in disputele cu Franta si Bosnia.

"Franta este favorita grupei, dar noi trebuie sa recuperam cele doua puncte pierdute cu Albania undeva. Ca le vom lua in Franta sau in Bosnia, ramane de vazut", a conchis Lupescu.