Craiova si Rapid si-au impartit punctele, la capatul unui duel dramatic, in care giulestenii au fost siliti sa joace o repriza in 10 oameni.

Ovidiu Herea a fost eliminat in minutul 50, printr-o decizie excesiva a arbitrului Teo Craciunescu, apoi trupa lui Marius Sumudica s-a vazut condusa: in minutul 54, Woobay a transformat o lovitura libera din marginea careului, moment in care cei 20.000 de fani olteni au inceput sa viseze cu ochii deschisi la a doua victorie din mandatul lui Piturca.

Rapidul insa nu a renuntat: si-a amintit ca si in prima repriza, cand a fost dominat la posesie, avusese totusi ocaziile mai clare (Cesinha si Spadacio). Giulestenii au beneficiat insa de un ajutor nesperat, tocmai din partea celui care ii lasase in 10 oameni - in minutul 61, Teo Craciunescu dicteaza penalty la un duel intre Dananae si Cassio, decizie care a stupefiat in aceeasi masura pe cat o facuse eliminarea lui Herea. A transformat Marius Constantin, iar apoi baietii lui Sumudica au izbutit sa controleze jocul, desi evoluau in inferioritate numerica.

Mutarile tactice l-au ridicat pe antrenorul giulestean peste Victor Piturca - fostul selectioner nu a reusit sa le arate jucatorilor sai cum se poate concretiza "omul in plus" si a oferit imaginea anului in fotbalul romanesc: dupa ratarea lui Gargorov (din minutul 90), Piturca s-a prabusit in genunchi, cu fata in pamant, si asa a ramas cateva zeci de secunde...

Craiova ramane pe loc retrogadabil dupa acest egal cu Rapid.