Jurnalistii englezi au laudat la unison executia lui Cristi Tanase din minutul 13, gazetarii fiind de parere ca fotbalistul roman a reusit un gol incantator. "Tanase a egalat cu o executie de expert, a fost o superfinalizare". Referindu-se la jocul Stelei, The Telegraph a notat: "Romanii au fost imaginea antrenorului lor, un jucator ofensiv elegant cand evolua la Tottenham".

Tanase, gol superb pe AnfieldFoto: Reuters

"In minutul 13, superfinalizare din partea lui Tanase. Stancu trimite o pasa minunata catre agilul numar 10, care inscrie superb, cu finete, peste Reina. Minunat fotbal! Liverpool a fost pe muchie de cutit, Steaua a aratat ca n-a venit sa se predea, fiind un pericol. Fluierul final a venit cu 45 de minute mai tarziu pentru Steaua, care dupa o prima parte luminoasa a cedat pana la urma" - The Sun.

"Rosii au lovit Steaua de patru ori. Ngog şi Leiva au dus-o pe Liverpool inapoi in joc, dupa ce Tanase egalase cu un sut sublim. Apoi, Ngog a pus cireasa pe tort pentru 4-1, a turnat sare pe rana Stelei. Liverpool deschide grupa K printr-o victorie importanta. Greşeala impardonabila a lui Abrudan a dus la deschiderea rapida a scorului" - liverpoolfc.tv.

"Tanase a inscris un gol incantator" - The Guardian.

"Golul Stelei a venit de nicaieri. O pasa fantastica a lui Stancu, urmata de o finalizare maiestuoasa a lui Tanase a adus o egalare neasteptata" - The Guardian.

"Tanase a egalat cu o executie de expert, iar lui Liverpool i-a luat putin sa-si recapete increderea. In aceasta perioada ingrijoratoare, Steaua a continuat sa avanseze, Bicfalvi dirijand operatiunile de la centru. Romanii au fost imaginea antrenorului lor, un jucator ofensiv elegant cand evolua la Tottenham" - The Telegraph (conform Mediafax).

Vezi aici rezumatul partidei Liverpool - Steaua.