Steaua a pierdut prima partida din Grupa K a Europa League, ros-albastrii fiind invinsi cu 4-1 de Liverpool, pe Anfield. "Rezultatul este nedrept. Echipa a reactionat bine dupa un gol primit in primul minut. Diferenta s-a facut dupa acel penalti, nu am ce sa-mi reprosez", a precizat Ilie Dumitrescu dupa disputa impotriva cormoranilor.

Ilie Dumitrescu, infrangere severa pe AnfieldFoto: Agerpres

"Consider ca este nedrept, nu a fost simplu sa intri in joc cu un gol inca din primul minut, un gol cadou. Insa, echipa a reactionat bine si am reusit sa ne revenim. Am incercat in repriza a doua sa aduc mai multa mobilitate in linia de mijloc, cu Radut si Banel Nicolita. Diferenta s-a facut la acel penalti. Nu am ce sa-mi reprosez dupa acest joc. Nu este simpu sa intri in primele minute cu un handicap, dar am reactionat foarte bine. Am pierdut trei puncte in aceasta grupa, in deplasare, dar trebuie sa privim inainte, mai sunt multe meciuri in grupa", a declarat Ilie Dumitrescu (conform Mediafax) dupa partida de pe Anfield.

"Pe final a fost o scadere, am intrat in repriza a doua si am vrut sa fortam sa egalam, dar pe final au fost niste nesincronizari, niste greseli personale. Am incercat sa scoatem ceva de la Liverpool, sa scoatem un rezultat pozitiv, pacat pentru acest rezultat", a conchis Dumitrescu.