Steaua joaca joi seara, la Liverpool, in prima partida din grupa K a Europa League. "Nu am venit sa ne aparam, pentru un eventual egal; vrem maximum din acest joc", spune antrenorul Ilie Dumitrescu. In cealalta partida a grupei noastre, Napoli primeste vizita lui Utrecht (ora de start 22.05).

Liverpool ataca Steaua fara GerrardFoto: Reuters

Presa britanica de joi sustine ca tehnicianul "cormoranilor" Roy Hodgson va odihni cativa jucatori, in vederea jocului cu Manchester Utd, programat duminica, in Premier League.

De altfel, chiar antrenorul Hodgson a declarat, la conferinta de presa dinaintea antrenamentului oficial: "Este misiunea mea sa stabilesc un "11" care sa castige cu Steaua, dar si sa ofer catorva jucatori sansa unei pauze, inaintea partidei cu Manchester United". Conform jurnalistilor englezi, Liverpool ar putea sa alinieze o echipa fara capitanul Steven Gerrard si fara atacantul Fernando Torres.

"Nu conteaza atat de mult ca nu joaca Gerrard sau Torres; Liverpool are mai multi jucatori de calitate, care pot face diferenta" - Ilie Dumitrescu, antrenor Steaua.