Dupa implicarea in cazul sibutramina, Fiorentina a vrut sa-l cedeze pe Adrian Mutu, iar una dintre oferte venea de la Al-Wahda, echipa pregatita de Ladislau Boloni. Tehnicianul roman l-a propus pe atacant, dar pana la urma transferul a cazut. "Seicul a fost deranjat de doua lucruri: drogurile si faptul ca de-abia din noiembrie avea drept de joc", a precizat Boloni.

Mutu, depistat pozitivFoto: AGERPRES

"Eu am vrut sa-l aduc pe Mutu aici, la Al-Wahda. Si, chiar i-am propus seicului care conduce clubul sa-l aducem pe Mutu in Emirate. Am vorbit si cu Ioan Becali despre aceasta situatie. Cand s-a interesat de Mutu, seicul a fost deranjat de doua lucruri: drogurile si faptul ca abia din noiembrie va avea drept de joc. V-am povestit asta ca sa va spun ca Mutu are aceasta imagine negativa", a declarat Ladislau Boloni pentru Adevarul.

In varsta de 31 de ani, Adrian Mutu nu poate evolua momentan pentru Fiorentina din cauza faptului ca a fost suspendat pentru consum de substante interzise (sibutramina) de catre CONI. Fotbalistul roman va putea reveni pe gazon la finalul lunii octombrie.