Ecuadorianul Antonio Valencia a parasit terenul pe targa in meciul pe care echipa sa, Manchester United l-a disputat marti impotriva celor de la Glasgow Rangers (scor 0-0), in Liga Campionilor, dupa ce s-a accidentat grav in urma unui contact cu un adversar. Potrivit tehnicianului Sir Alex Ferguson, Valencia va rata restul sezonului.

Antonio Valencia (Manchester United), accidentat grav in meciul cu RangersFoto: Reuters

In minutul 62 al meciului dintre Manchester United si Glasgow Rangers, Valencia (25 de ani) a suferit o accidentare grava la glezna, dupa un fault al lui Kirk Broadfoot. Valencia va fi operat miercuri si va rata restul sezonului.

"Este o lovitura dura pentru baiat. Este o accidentare similara cu cea a lui Alan Smith din 2006, asa ca Antonio nu va mai juca pana la sfarsitul sezonului. A fost dus la spital si pare o dislocare sau o fractura. Este o accidentare urata si il va tine departe de teren pentru mult timp. Cand l-am vazut pe jucatorul lui Rangers chemand doctorii ne-am dat seama ca e grav. A fost un fault aparent inofensiv si nu ne-am asteptat la asta", a declarat Ferguson.

"Nu sunt sigur de ceea ce s-a intamplat. Eu am intrat prin alunecare si cand m-am uitat la el osul ii era iesit. Am chemat doctorul sa il ajute deoarece e o imagine pe care nu vrei sa o vezi. Aceste lucruri se mai intampla. Sa speram ca se va recupera rapid. Nu am mai vazut niciodata asa ceva atat de aproape. Vezi asemenea lucruri la televizor si nu e bine, dar cand le vezi in fata ta, nu e deloc bine", a mentionat dupa meci Broadfoot (Glasgow Rangers).