Unirea Urziceni, aflata in reconstructie dupa ce mai multi jucatori au hotarat sa paraseasca echipa din cauza problemelor financiare, se intareste cu doi fosti jucatori de la Steaua: fratii Karamian. Arman si Artiom au ajuns la un acord cu gruparea ialomiteana si, potrivit Gazetei Sporturilor, vor semna un contract valabil pe trei luni, cu optiunea prelungirii pentru inca un an.

Karamian, la Unirea UrziceniFoto: Agerpres

Ramasi fara echipa dupa despartirea de Steaua in vara, fratii Karamian se vor alatura lotului Unirii Urziceni pana in iarna, cei doi urmand a primi fiecare 15.000 de euro pentru aceasta perioada.

"Mai sunt niste detalii de pus la punct, dar in principiu ne-am inteles cu cei de acolo. Avand in vedere ca de doua luni nu am mai jucat fotbal, pentru noi este un transfer important. Am mai negociat la un moment dat cu FC Brasov, dar nu s-a concretizat nimic. Nu-mi pare rau, ma bucur ca am ajuns aici", a declarat Artiom Karamian pentru gsp.ro.

"Este adevarat ca au plecat multi jucatori buni de la Unirea, dar au reusit sa ii bata pe Steaua si lotul nu este atat de slabit. A ramas Maftei, Paduretu, Rusescu, Semedo. Avem echipa buna. Unii zic ca ne vom lupta la retrogradare, dar eu nu cred. Cred ca vom termina in prima jumatate a campionatului. Nici nu se pune problema de retrogradare", a adaugat jucatorul.