Cosmin Contra e favorit pentru a-l inlocui pe Vladimir Petrovic pe banca tehnica a Timisoarei, dupa ce mutarea sarbului la echipa nationala va fi oficiala. Potrivit sport.ro, Contra (34 de ani) va debuta ca antrenor la echipa banateana, un anunt oficial urmand a fi facut marti.

Contra, antrenor la TimisoaraFoto: Agerpres

Vladimir Petrovc, actualul antrenor al Timisoarei, a ajuns la un acord de principiu cu oficialii Federatiei sarbe de fotbal pentru a-l inlocui pe Radomir Antic la nationala: "Am discutat, nu vor fi probleme, ne vom intelege, nu banii sunt prioritatea. Nu pot respinge Serbia, visul oricarui antrenor este sa devina selectionerul tarii sale", a declarat tehnicianul.

Oficialii timisoreni nu raman "descoperiti" daca aceasta mutare va avea loc, noul antrenor al banatenilor urmand a fi unul dintre jucatori: Cosmin Contra. Fost jucator la Dinamo, AC Milan, West Bromwich sau Getafe, Contra si-a prelungit de curand contractul cu banatenii, pana in iarna.

"Poli Timisoara este echipa Banatului, iar in interiorul ei trebuie sa se vada jucatorii din pepiniera, conducatori, capitani produsi ai Banatului, daca se poate sa avem si antrenor al Banatului pentru a putea fideliza suporterii, pentru ca este o echipa care nu poate sa aiba viata fara suporteri. Cel mai tarziu maine voi lua o decizie oficiala", a declarat Marian Iancu pentru sport.ro.