Vladimir Petrovic a ajuns la un acord de principiu cu Federatia sarba de fotbal pentru a prelua banca tehnica a nationalei Serbiei, informeaza publicatia online Press. Nemultumiti de modul in care echipa lui Radomir Antic s-a prezentat la Mondial, oficialii sarbi au vrut sa-l inlocuiasca pe selectioner inca din urma cu o luna, dar postul lui Antic a fost salvat in ultima clipa.

Vladimir PetrovicFoto: Agerpres

Comitetul Executiv al Federatiei sarbe se va intruni saptamana viitoare si, potrivit presei sarbe, atunci se va decide inlaturarea lui Radomir Antic de pe banca tehnica a nationalei. O sursa din cadrul Federatiei a dezvaluit publicatiei sarbe Press ca Vladimir Petrovic s-a intalnit joi cu presedintele Tomislav Karadzic si au ajuns la o intelegere pentru ca antrenorul Timisoarei sa-l inlocuiasca pe Antic.

Serbia a castigat primul meci din grupa C a preliminariilor pentru EURO 2012 (3-0 cu Insulele Feroe) si a remizat in al doilea (1-1 cu Slovenia), iar forma sub asteptari a nationalei grabeste inlaturarea lui Antic. "Toata lumea stie ca este o atmosfera incordata in jurul nationalei si schimbarile sunt necesare. Trebuie sa vorbim cu selectionerul. Nu stiu despe negocierile cu Petrovic", a declarat vicepresedintele Federatiei, Dragan Djordjevic.

Vladimir Petrovic este antrenorul Timisoarei din iunie 2010, iar in actualul sezon nu a pierdut niciun meci, inregistrand 2 victorii si patru remize.