Campioana CFR Cluj nu are nicio victorie in meciurile din deplasare dupa primele sapte etape ale Ligii 1. Dupa ce in urma cu doua etape au cazut victime noii promovate Sportul Studentesc, clujenii au inregistrat un nou esec, 0-2 cu Rapidul lui Sumudica. Acumuland doar opt puncte in acest sezon, clujenii ar putea ramane cat de curand fara antrenorul Andrea Mandorlini.

Mandorlini, intr-o situatie delicata pe banca echipei campioaneFoto: cfr1907.ro

"Pe antrenori ii tin rezultatele. Vom discuta cu echipa si vom lua masuri. Este greu sa cobori jucatorii pe pamant de la inaltimea trofeelor castigate. Dar asta nu explica totul", a declarat presedintele CFR-ului, Iuliu Muresan, la finalul meciului cu Rapid.

"As minti daca as spune ca nu iau in calcul demiterea lui Mandorlini. Totusi, va spun sigur ca el va fi antrenorul echipei si miercuri, la meciul cu Basel. Am destabiliza echipa printr-o astfel de mutare" a declarat la sport.ro finantatorul Arpad Paszkany, pentru ca mai tarziu sa declare la Gsptv: "Alte masuri decat cele financiare nu am ce sa iau. Jucatorii sunt aceiasi, echipa este la fel. Eu sunt optimist, am incredere in aceasta echipa. Avem un meci cu Basel in Liga Campionilor, sper sa se revanseze jucatorii pentru esecul de astazi. Ma tem ca au fost mai mult cu gandul la meciul din Liga. Evenimentele din acest an seamana la indigo cu cele de acum doi ani. E diferenta de un singur punct".